Home » Ontdek de feestelijke wonderen van de kerstmarkten in Amsterdam

Ontdek de feestelijke wonderen van de kerstmarkten in Amsterdam

Bij admin

Dompel jezelf onder in de betoverende festiviteiten van de kerstmarkten in Amsterdam, waar de stad verandert in een magisch wonderland van kerstsfeer.

Van het betoverende winterdorp Ice*Amsterdam tot de unieke cadeaus op de Funky Xmas Market, er is voor ieder wat wils om van te genieten.

Verken de Pure Markt Wintereditie voor verse en pure producten, perfect voor doordachte cadeaupakketten, of ervaar de intieme charme van de Kerst BraderIJ, georganiseerd door lokale bewoners.

Stap binnen in de gezellige Winterfair bij De Bazaar in Beverwijk voor een breed scala aan feestelijke cadeaus en decoraties.

Laat de kerstsfeer tot leven komen terwijl je de feestelijke sfeer van de kerstmarkten in Amsterdam omarmt.

Ice*Amsterdam: Een Betoverend Winterdorp

IceAmsterdam creëert een heerlijke winterdorpsfeer terwijl het Museumplein verandert in een charmante bestemming. Het verkennen van de betoverende sfeer van het winterdorp van IceAmsterdam is een ervaring die niet gemist mag worden.

Het dorp is versierd met prachtig versierde winterchalets die een verscheidenheid aan items, kerstaccessoires, live entertainment en heerlijk eten bieden. Maar het echte hoogtepunt van Ice*Amsterdam is de ijsbaan. Schaatsen op het gladde ijs, omringd door de pittoreske winterse omgeving, brengt immense vreugde en een gevoel van verwondering. Of je nu een beginner of een ervaren schaatser bent, de baan biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

IceAmsterdam vindt plaats van 12 november 2022 tot 5 februari 2023 en de toegang is gratis, met schaatsen op de baan vanaf €7,50. Kom en ontdek de vreugde van het schaatsen in het betoverende winterdorp van IceAmsterdam.

Funky Kerstmarkt: Unieke cadeaus en feestelijke lekkernijen

Bezoekers van Amsterdam kunnen genieten van een unieke winkelervaring op de Funky Xmas Market. De markt staat bekend om zijn creatieve cadeaus en heerlijke lekkernijen, waardoor het de perfecte plek is om dat speciale cadeau voor een geliefde te vinden. De markt biedt een levendige sfeer met live optredens, wat bijdraagt aan de feestelijke stemming. Terwijl bezoekers door de markt wandelen, kunnen ze unieke handgemaakte ambachten, eigenzinnige accessoires en smakelijke traktaties ontdekken die zeker in de smaak zullen vallen. Van funky kunstwerken tot funky mode, er is voor ieder wat wils op de Funky Xmas Market.

Pure Markt Wintereditie: Verse en Pure Producten om cadeau te geven

Bij de Pure Markt Wintereditie kunnen bezoekers een selectie van verse en pure producten verkennen, perfect om cadeau te doen, terwijl ze genieten van de feestelijke sfeer. Deze reizende zondagsmarkt, gelegen in Park Frankendael, biedt een unieke winkelervaring voor degenen die op zoek zijn naar zelfgemaakte lekkernijen en heerlijk eten.

Stel je voor dat je over de markt wandelt, omringd door de geur van versgebakken brood, ambachtelijke kazen en biologisch fruit en groenten. Je zult een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes ontdekken, van zelfgemaakte jams en conserven tot verrukkelijke gebakjes en chocolaatjes.

Maar het draait niet alleen om het eten. De Pure Markt Wintereditie toont ook een scala aan unieke handgemaakte ambachten. Van prachtig vervaardigde sieraden en keramiek tot ingenieus ontworpen textiel, er is voor ieder wat wils.

Kerst Braderij: Een lokale kerstmarkt in Noord

Gelegen in Noord, is de Kerst BraderIJ een charmante lokale kerstmarkt die bezoekers een unieke ervaring biedt. Wat deze markt onderscheidt, is de sterke nadruk op lokale betrokkenheid en de mogelijkheid om deel te nemen aan unieke culturele ervaringen. Georganiseerd door en voor lokale bewoners, toont de markt de levendige geest en creativiteit van de buurt.

Naast de marktkramen kunnen bezoekers genieten van live theateroptredens, muziek en zelfs rond een kampvuur verzamelen om op te warmen en verhalen te delen. De Kerst BraderIJ, gehouden op 16 december 2022, op Johan van Hasseltweg 21, biedt een prachtige gelegenheid om lokale ambachtslieden en ondernemers te ondersteunen en tegelijkertijd ondergedompeld te worden in de feestelijke sfeer van Amsterdam.

De toegang is gratis, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die de magie van deze op de gemeenschap gerichte kerstmarkt wil ervaren.

Winterfair op De Bazaar: Gezellige cadeaus en decoraties in Beverwijk

Met een scala aan gezellige cadeaus en decoraties is de Winterfair Op De Bazaar in Beverwijk een must-visit bestemming voor wie op zoek is naar een feestelijke winkelervaring. Dit betoverende evenement biedt een breed scala aan gezellige cadeau-ideeën, perfect om dat speciale iets te vinden voor je dierbaren.

Van speelgoed en woonaccessoires tot sjaals, kaarsen en kerstversieringen, er is voor ieder wat wils op deze winterse markt. De Winterfair Op De Bazaar vindt plaats op 29 november 2022 bij De Bazaar Beverwijk, waardoor er voldoende tijd is om de perfecte cadeaus te verkennen en te ontdekken.

Met gratis toegang kunnen bezoekers zich onderdompelen in de feestelijke sfeer en rondsnuffelen bij de kraampjes vol unieke en charmante items.

Mis de kans niet om de perfecte gezellige cadeaus en feestelijke decoraties te vinden op de Winterfair Op De Bazaar in Beverwijk.

Veelgestelde vragen

Wat is de kostprijs van schaatsen bij Ice*Amsterdam?

De kosten van schaatsen bij Ice*Amsterdam zijn €7,50. Schaatsen biedt niet alleen een leuke en feestelijke ervaring, maar heeft ook talloze voordelen voor de gezondheid en fitheid, waaronder verbeterde balans, cardiovasculaire uithoudingsvermogen en spierkracht.

Hoe laat begint de Funky Kerstmarkt?

De Funky Xmas Market begint om 12:00 uur op 18 december 2022. Gelegen bij Westergas, biedt deze markt een verscheidenheid aan feestelijke decoraties en heerlijke etensopties. Toegang is gratis, waardoor het een perfecte plek is om in de kerststemming te komen.

Waar vindt de Pure Markt Wintereditie plaats?

De Pure Markt Wintereditie vindt plaats in Park Frankendael in Amsterdam. Deze reizende zondagsmarkt biedt een verscheidenheid aan verse en pure producten, perfect voor het creëren van mooie cadeaupakketten. Het is een must-visit bestemming tijdens het feestelijke seizoen.

Welke activiteiten kunnen bezoekers genieten op de Kerst Braderij?

Bezoekers kunnen genieten van schaatsen en winkelen op de Kerst BraderIJ in de kerstmarkten van Amsterdam. Naast marktkraampjes zijn er theateroptredens, live muziek en een gezellig kampvuur om een feestelijke sfeer te creëren.

Welke soorten cadeaus zijn er beschikbaar op de Winterfair Op De Bazaar?

Op de Winterfair op De Bazaar kunnen bezoekers een verscheidenheid aan unieke handgemaakte ambachten vinden, waaronder speelgoed, woonaccessoires, sjaals, kaarsen en kerstversieringen. Daarnaast biedt de markt lokale culinaire specialiteiten om de smaakpapillen te prikkelen.

Ook interessant

Laat een bericht achter