Home » Halloween Spoken wachten in Amsterdam

Halloween Spoken wachten in Amsterdam

Bij admin

Ontdek de ruggenprikkelende sensaties van Halloween in de bruisende stad Amsterdam. Onderdompel jezelf in een wereld van spookachtige attracties en evenementen, van spooktochten en escape rooms met een geestenthema tot griezelige activiteiten voor kinderen en themafeesten.

Laat je innerlijke avonturier los tijdens de Geesten van Amsterdam nachtwandeling of test je slimheid in de Amsterdamse Catacomben Escape Room. Voel je hart sneller kloppen in The Amsterdam Dungeon en doe mee met het Halloween plezier in het Grachtenmuseum.

Mis het onvergetelijke Maya-themafeest bij WesterUnie niet. Maak je klaar voor een huiveringwekkend plezierige ervaring in Amsterdam.

Geestgerelateerde ervaringen

Ghost-geïnspireerde ervaringen in Amsterdam bieden bezoekers de mogelijkheid om spookachtige locaties te verkennen en bovennatuurlijke entiteiten tegen te komen. Amsterdam, bekend om zijn rijke geschiedenis en duistere verleden, is de perfecte setting voor degenen die op zoek zijn naar een sensatie en een glimp willen opvangen van het paranormale.

Een van de beste spooktochten in Amsterdam is de Geesten van Amsterdam: Nachtelijke wandeling van de Verdammten. Deze tour neemt je mee door de griezelige straten van Amsterdam en onthult de spookachtige verhalen en legendes die de stad al eeuwenlang achtervolgen.

Een andere populaire optie is de Amsterdamse Catacomben Escape Room, verkozen tot de engste escape room ter wereld. Hier kun je duistere geheimen ontdekken in de catacomben van de Posthoornkerk en oog in oog komen te staan met je ergste nachtmerries.

Voor een meer theatrale ervaring biedt The Amsterdam Dungeon een huiveringwekkende reis naar het duistere verleden van Amsterdam, met shows met martelkamers, beulen en de Vliegende Hollander. Met Halloween worden de al angstaanjagende shows nog enger, dit is niet voor bangeriken.

Of je nu kiest om spookachtige locaties te verkennen tijdens een tour, jezelf uit te dagen in een escape room of je onder te dompelen in een theatrale ervaring, Amsterdam heeft voor elke liefhebber van spoken iets te bieden.

Amsterdam Catacomben Escape Room

Gelegen in het hart van Amsterdam biedt de Amsterdam Catacomben Escape Room een meeslepende en huiveringwekkende ervaring waar deelnemers duistere geheimen kunnen ontdekken in de catacomben van de Posthoornkerk.

Uitgeroepen tot de engste escape room ter wereld, combineert deze unieke attractie interactief theater met een klassieke escape room setting.

Terwijl deelnemers navigeren door de griezelige ondergrondse gangen, zullen ze oog in oog komen te staan met hun ergste nachtmerries, waarbij ze angstaanjagende scenario’s tegenkomen en uitdagende puzzels oplossen.

De Amsterdam Catacomben Escape Room is dagelijks geopend, met tickets vanaf €150.

Deze escape room-ervaring belooft spannende en enge ontmoetingen te bieden, waardoor het een must-visit is voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijk Halloween-avontuur in Amsterdam.

De Amsterdam Dungeon

De Amsterdam Dungeon dompelt bezoekers onder in de donkere en huiveringwekkende geschiedenis van Amsterdam via zeven shows met martelkamers, beulen en de Vliegende Hollander. Deze interactieve ervaring neemt gasten mee op een reis door het gruwelijke verleden van de stad, waar ze historische martelmethoden zullen tegenkomen en oog in oog zullen staan met de personages die ooit de straten van Amsterdam teisterden.

Met Halloween net om de hoek, tilt de Dungeon zijn angsten naar een hoger niveau. Halloween zorgt voor extra sensatie bij de al angstaanjagende shows, wat zorgt voor een huiveringwekkende ervaring voor degenen die dapper genoeg zijn om binnen te gaan.

Voor degenen die willen besparen op tickets, biedt de I amsterdam City Card kortingen. Mis de kans niet om de angstaanjagende wereld van The Amsterdam Dungeon te verkennen en de gruwelen van het verleden van Amsterdam uit de eerste hand te ervaren.

Halloween evenementen voor kinderen

De Spooky Tour bij het Grachtenmuseum biedt speciale rondleidingen voor kinderen, waarbij ze het museum kunnen verkennen in hun engste Halloween-outfits. Dit interactieve museum biedt een unieke ervaring voor kinderen om helemaal op te gaan in de Halloween-sfeer.

De Spooky Tour nodigt jonge bezoekers uit om deel te nemen aan een 20-minuten durende rondleiding vol spookachtige verrassingen. Terwijl ze door het museum dwalen, zullen kinderen griezelige artefacten, mysterieuze verhalen en misschien zelfs een paar vriendelijke geesten tegenkomen.

Het museumpersoneel zorgt voor een veilige en leeftijdsgerichte ervaring voor iedereen, terwijl ze kinderen ook aanmoedigen om hun creativiteit te uiten door enge kostuums te dragen.

De Spooky Tour bij het Grachtenmuseum vindt plaats op zaterdag 29 oktober, van 18:00 tot 22:00 uur, dus zorg ervoor dat je je van tevoren registreert om je plek voor dit onvergetelijke Halloween-avontuur veilig te stellen.

Maya-thema Halloweenfeest

Met een elektrisch programma met The Partysquad, Irwan en Charmes, belooft het Mayaanse Halloween-feest in WesterUnie op zaterdag 29 oktober, van 22:00 tot 05:00 uur, een onvergetelijke avond vol mysterie en opwinding.

Geïnspireerd door de oude Mayaanse rituelen en tradities, heeft dit feest als doel om in de duistere geheimen en mysteries van de Maya’s te duiken. Bezoekers zullen worden meegenomen naar een wereld gehuld in mysterie, terwijl ze de verborgen kennis van deze oude beschaving ontdekken.

De locatie zal worden omgetoverd tot een betoverende omgeving, met gedetailleerde decoraties en meeslepende ervaringen die de geest van de Mayaanse cultuur oproepen. Van de pulserende beats van de DJ’s tot de fascinerende visuals, elk aspect van het evenement zal bijdragen aan een bovennatuurlijke sfeer.

Bereid je voor om betoverd te worden terwijl je een reis in het onbekende begint, waar de oude Mayaanse geheimen tot leven komen.

Veelgestelde vragen

Zijn de Ghost-Themed Ervaringen geschikt voor kinderen?

De spookthema-ervaringen in Amsterdam bieden een scala aan attracties die geschikt zijn voor gezinnen. Van spooktochten tot enge escaperooms, deze evenementen bieden een spannende en vermakelijke Halloween-ervaring voor zowel kinderen als volwassenen.

Wat is de maximale groepsgrootte voor de Amsterdamse Catacomben Escape Room?

De maximale groepsgrootte voor de Amsterdam Catacomben Escape Room is niet gespecificeerd in de beschikbare informatie. Het wordt aanbevolen om rechtstreeks contact op te nemen met de locatie voor gedetailleerde informatie over de beperkingen van de groepsgrootte.

Hoe lang duurt een bezoek aan de Amsterdam Dungeon meestal?

Een bezoek aan de Amsterdam Dungeon duurt meestal ongeveer 80 minuten. Gedurende deze tijd kunnen bezoekers deelnemen aan een reeks interactieve shows, waarbij ze de donkere geschiedenis van Amsterdam verkennen door middel van activiteiten zoals folterkamers en ontmoetingen met de Vliegende Hollander.

Kunnen volwassenen deelnemen aan de Spooktour bij het Grachtenmuseum?

Ja, volwassenen kunnen deelnemen aan de enge rondleiding in het Grachtenmuseum. Dit speciale evenement biedt rondleidingen aan voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor iedereen het museum kan verkennen in hun engste Halloween-outfits.

Geldt er een kledingvoorschrift voor het terugkeer van de Mayans Halloween-feest?

Er wordt geen specifieke kledingvoorschrift genoemd voor het Return of the Mayans Halloween-feest. Het wordt echter aanbevolen om je te kleden op een manier die past bij het Mayaanse thema. Leeftijdsbeperkingen kunnen van toepassing zijn, dus controleer de evenementdetails voor meer informatie.

Ook interessant

Laat een bericht achter