Home » Betreed een psychedelisch wonderland bij Fabrique Des Lumières

Betreed een psychedelisch wonderland bij Fabrique Des Lumières

Bij admin

Stap in een verbluffende reis door kunst en verbeelding bij Fabrique des Lumières. Met uw City Card wordt u ondergedompeld in een samensmelting van kunst, muziek en technologie die uw zintuigen tot leven zal brengen.

Surrealistische meesterwerken van Salvador Dalí worden tot leven gebracht in een fascinerend visueel en muzikaal spektakel, begeleid door de iconische geluiden van Pink Floyd. En dat is nog maar het begin.

Verken de uitgestrektheid van het universum in de tijdelijke tentoonstelling ‘Bestemming Cosmos: De meeslepende ruimte-ervaring.’ Bereid u voor om verbaasd te zijn in het grootste meeslepende kunstcentrum in Nederland.

Laat je verbeelding los: Dalí’s psychedelische wereld

Dompel jezelf onder in Dalí’s psychedelische wereld en laat je verbeelding de vrije loop bij Fabrique des Lumières. Betreed een rijk waar realiteit en dromen in elkaar overvloeien, terwijl je getuige bent van de surrealistische meesterwerken van Salvador Dalí die tot leven komen.

Deze meeslepende ervaring voert je mee naar de geest van de iconische kunstenaar, waar smeltende klokken, vervormde landschappen en bizarre wezens voor je ogen dansen. Terwijl je verkent, zul je de onmiskenbare invloed van de Catalaanse architect Antoni Gaudí opmerken, wiens grillige en fantastische ontwerpen Dalí’s unieke artistieke visie inspireerden.

De combinatie van Dalí’s surrealistische creaties en Gaudí’s architectonische invloed creëert een buitenaardse sfeer die je perceptie van de realiteit boeit en uitdaagt.

Bereid je voor om betoverd te worden door deze buitengewone samensmelting van kunst en verbeelding bij Fabrique des Lumières.

Reis naar de Sterren: Bestemming Kosmos

Ga op een kosmisch avontuur en verken de wonderen van het heelal bij ‘Bestemming Kosmos: De Meeslepende Ruimte-ervaring’. Stap in een wereld waar sterren twinkelen, planeten draaien en nevels glinsteren.

Deze buitengewone tentoonstelling neemt je mee op een reis buiten ons zonnestelsel, van het Europese Ruimtecentrum in Kourou tot de historische maanwandeling van Neil Armstrong en de eerste ‘selfie’ van een robot op Mars.

Terwijl je door deze meeslepende ruimte dwaalt, krijg je een gevoel van de immense omvang en schoonheid van het heelal. Verbaas je over astronomische wonderen zoals supernova’s en gaswolken, terwijl meer dan 100 state-of-the-art projectoren ze tot leven brengen.

Bereid je voor om betoverd te worden door de mysteries van de kosmos terwijl je je verdiept in de diepten van ruimteverkenning.

De Ultieme Meeslepende Ervaring bij Fabrique Des Lumières

Stap in een adembenemende, 360-graden meeslepende ervaring bij Fabrique Des Lumières en word meegevoerd naar een wereld van kunst en verwondering.

Bereid je voor om interactieve installaties te verkennen en je over te geven aan surrealistische visuele ervaringen die je met verbazing zullen achterlaten.

Als je binnenstapt in de voormalige 19e-eeuwse gasfabriek, word je begroet door muren zo hoog als 17 meter, wat zorgt voor een industriële achtergrond die bijdraagt aan de meeslepende sfeer.

Meer dan 100 state-of-the-art projectoren brengen de kunstwerken tot leven, omringen je met levendige kleuren en betoverende animaties.

De combinatie van visuele kunst en muziek zal je ervaring verder verbeteren en je onderdompelen in een wereld waar de werkelijkheid versmelt met het fantastische.

Maak je klaar om jezelf te verliezen in deze ultieme meeslepende reis bij Fabrique Des Lumières.

Stap in een wonderland van licht en geluid

Maak je klaar om je onder te dompelen in een betoverend wonderland van licht en geluid bij Fabrique Des Lumières.

Terwijl je deze betoverende ruimte betreedt, bereid je voor om overweldigd te worden door een zintuiglijke overbelasting van levendige kleuren en meeslepende melodieën.

De interactieve installaties bij Fabrique Des Lumières stellen je in staat om een actieve deelnemer te worden in de kunst, terwijl je de betoverende displays verkent en ermee in contact komt.

Terwijl het licht om je heen danst en flikkert, zul je een gevoel van verwondering en ontzag ervaren, volledig ondergedompeld in de magische ambiance van de ruimte.

Laat jezelf meenemen naar een andere wereld, waar de verbeelding geen grenzen kent en creativiteit oppermachtig is.

Fabrique Des Lumières nodigt je uit om dit wonderland van licht en geluid binnen te stappen, waar elke hoek een nieuwe adembenemende ervaring onthult.

Boeiende kunst- en muziekfusie bij Fabrique Des Lumières

Dompel jezelf onder in een boeiende fusie van kunst en muziek bij Fabrique Des Lumières. Deze unieke ervaring neemt je mee op een reis door tijd en ruimte, waarbij adembenemende visuals worden gecombineerd met betoverende soundscapes.

Als je de industriële ruimte van de voormalige gasfabriek betreedt, word je begroet door muren die wel 17 meter hoog zijn, versierd met meeslepende kunstwerken van klassieke, moderne en hedendaagse kunstenaars. Meer dan 100 state-of-the-art projectoren brengen deze kunstwerken tot leven, waardoor een zintuiglijke verkenning ontstaat zoals geen ander.

De boeiende muziek die de visuals begeleidt, versterkt de algehele ervaring en creëert een artistieke fusie die grenzen overstijgt. Of je nu een fan bent van klassieke meesterwerken of hedendaagse experimentele creaties, Fabrique Des Lumières biedt voor ieder wat wils en is daarmee een must-visit bestemming voor kunst- en muziekliefhebbers.

Veelgestelde vragen

Hoe reserveer ik vooraf een ticket met een tijdslot bij Fabrique Des Lumières?

Om een ticket met een tijdslot te reserveren bij Fabrique Des Lumières, volg deze tips: bezoek hun website of stuur een e-mail naar service@fabrique-lumieres.com. Zorg ervoor dat je City Card geldig is en geniet van het psychedelische wonderland!

Kan ik tickets ter plaatse kopen bij Fabrique Des Lumières?

Ja, je kunt tickets ter plaatse kopen bij Fabrique des Lumières, afhankelijk van de beschikbaarheid. Het is echter aanbevolen om je tickets van tevoren online te reserveren om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot dit psychedelische wonderland.

Wat is de duur van de Dalí: the Endless Enigma tentoonstelling?

De tentoonstelling "Dalí: Het Eindeloze Raadsel" in de Fabrique Des Lumières toont het werk van Salvador Dalí, bekend om zijn invloed op de moderne kunst en de invloed van het surrealisme op de hedendaagse cultuur.

Mogen kinderen Fabrique Des Lumières bezoeken?

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom om Fabrique des Lumières te bezoeken. Er zijn geen leeftijdsbeperkingen voor toegang, waardoor het hele gezin samen kan genieten van de meeslepende kunst en visuele spektakels.

Is fotografie toegestaan ​​in de tentoonstellingen van Fabrique Des Lumières?

Fotografie is toegestaan ​​tijdens tentoonstellingen in Fabrique des Lumières, maar er kunnen enkele beperkingen zijn om de beste ervaring voor iedereen te garanderen. Houd u alstublieft aan eventuele richtlijnen die door het personeel worden verstrekt om volop te genieten van deze meeslepende en psychedelische wonderwereld.

Ook interessant

Laat een bericht achter